… az emberi hang

A Civil Rádió az egész világon online hallgatható közösségi rádió.

Hamarosan 30 évesek leszünk.
Szóltunk 25 évig az éterben, most az online térben hallatjuk hangunkat.

Ha rákattintasz a www.civilradio.hu-ra, a nap 24 órájában olyan műsorokat hallgathatsz, amit önkéntesek készítenek a világunkról / világukról, saját egyéni nézőpontjukból.

Ezzel máshol nem hallott információkhoz is hozzájuthatsz, sokféle véleménnyel találkozhatsz, hogy magad alkothass véleményt a világ dolgairól.

Legfontosabb küldetésünk, hogy hangot adjunk azon embereknek, csoportoknak és társadalmi ügyeknek, amelyekkel más médiumok nem vagy alig foglalkoznak. Azokhoz szólunk, akik mernek gondolkodni, érdeklődőek a világ dolgaira és nyitottak ahhoz, hogy a tőlük eltérő véleményeket is meghallgassák.

A Civil Rádió szabad és független médium, tulajdonos nélküli alkotó közösség, amelynek tagjai maradandó kulturális és társadalmi értékeket kívánnak létrehozni és támogatni.

Nonprofit módon működünk, műsorkészítőink önkéntesek – egy-egy társadalmi ügy aktivistái. Adományokból és különféle támogatásokból tartjuk fent stúdióinkat és irodánkat, minden bevételünket teljes egészében a rádió működtetésére fordítjuk.

Hallgatóink főként önállóan gondolkodó, a kultúrára és a társadalom kérdéseire nyitott, érdeklődő emberek, akik választásaikban tudatos döntéseket hoznak, ízlésvilágukban nem a kommerciális trendeknek vetik alá magukat – egyediségre és minőségre törekszenek.

A Civil Rádió a közösségi és egyéni, felelős, alkotó civil gondolkodás színtere. Tarts velünk! 🙂